Η Susaeta Ελλάς Εκδοτική Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 ως θυγατρική του εκδοτικού οίκου Susaeta Ediciones S.A., ο οποίος, με έδρα τη Μαδρίτη, δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του 1960 στον χώρο του παιδικού βιβλίου. Ο αρχικός στόχος ήταν να εισαχθούν και στην ελληνική αγορά τα πολύ επιτυχημένα βιβλία της ισπανικής μητρικής εταιρείας, η οποία μέχρι σήμερα διαθέτει θυγατρικές και σε άλλες χώρες της Ευρώπης (Ουγγαρία, Ρουμανία, Τσεχία και Τουρκία), όπως και στη Λατινική Αμερική.

Μετά τα πρώτα δειλά αλλά ενθουσιώδη βήματα, η θετική ανταπόκριση του κοινού επιβεβαίωσε τις επιλογές μας και μας έδωσε το θάρρος να πειραματιστούμε με νέες θεματολογίες. Από οδηγούς για μέλλοντες γονείς και άλμπουμ για νεογέννητα μωράκια, μέχρι βιβλία με ήχους, ζωγραφική με νερό και εκδόσεις που συνδυάζουν την παραδοσιακή ανάγνωση με τη χρήση της τεχνολογίας και των εφαρμογών, η Susaeta έφερε έναν αέρα καινοτομίας στον χώρο του παιδικού βιβλίου, εμπλουτίζοντάς τον με διαφορετικούς τίτλους, πρωτότυπους και διαδραστικούς.

Στα 22 χρόνια της επιτυχημένης πορείας μας, με φωτεινό οδηγό την αγάπη μας προς τα παιδιά και την έμφυτη διάθεσή τους για εξερεύνηση, αλληλεπίδραση, επικοινωνία, καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, έχουμε εκδώσει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων ποικίλης θεματολογίας, που προάγουν τις δεξιότητες των παιδιών, ανοίγουν νέους ορίζοντες στη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου, και συμβάλλουν θετικά στην προσωπική τους εξέλιξη. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τον ίδιο αμείωτο ενθουσιασμό φροντίζοντας να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, ώστε να εμπλουτίζουμε συνεχώς τον κατάλογό μας με βιβλία που θα βρουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών.

Σ’ αυτό τον κόσμο που συνεχώς αλλάζει, η αποστολή μας παραμένει πάντα η ίδια: να προσφέρουμε βιβλία που διαπαιδαγωγούν, εκπαιδεύουν, ψυχαγωγούν, διασκεδάζουν… Βιβλία που αγαπούν τα παιδιά!

Ενδιαφέρεστε να δείτε τα βιβλία μας;

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 85, 210 3801067