Αρχική σελίδα
  Αρχική   Η Εταιρεία   Τα Νέα μας   Επικοινωνία   Χρήσιμες Συνδέσεις   <img src="images/layout/flagen.jpg" valign="absmiddle" style="border:0; margin-right:5px;">Our Company  
 
 
 
 
Κατάλογος 2017-2018
Οριστικώς εξαντλημένα Βιβλία
TIMOKATALOGOS
Stands
 
Η Εταιρεία

Η Susaeta Ελλάς Εκδοτική Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 ως θυγατρική του εκδοτικού οίκου Susaeta Ediciones S.A., που εδρεύει στη Μαδρίτη και από τη δεκαετία του ’60 είναι ένας από τους κυριότερους εκδότες παιδικών βιβλίων. Στόχος ήταν να εισαχθούν και στην ελληνική αγορά τα πολύ επιτυχημένα βιβλία των εκδόσεων Susaeta, πολλά από τα οποία είχαν ήδη κυκλοφορήσει από άλλους Έλληνες εκδότες. Η επιτυχία των βιβλίων της Susaeta έχει οδηγήσει στην ίδρυση εταιρειών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής όπως Βραζιλία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Τσεχία και Τουρκία.

Στη διάρκεια των 15 χρόνων λειτουργίας της Susaeta Ελλάς, και με έμφαση στο σεβασμό προς το παιδί, έχει εκδοθεί μια ευρεία γκάμα ποιοτικών και ευπώλητων βιβλίων προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Στην αγορά κυκλοφορούν σήμερα περισσότερες από 250 σειρές, που αντιστοιχούν σε περισσότερα από 500 μεμονωμένα βιβλία. Ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται κάθε μήνα με νέους τίτλους, στοχεύοντας πάντα στην προσφορά βιβλίων που ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις: από καινοτόμα χαρτονέ, πάνινα και ξύλινα βιβλία για τα πολύ μικρά παιδιά, μέχρι βιβλία ζωγραφικής και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα εγκυκλοπαιδικά για τη φύση και τα ζώα, και, φυσικά, πολυάριθμες σειρές με συλλογές παραμυθιών, που συνοδεύονται από πλούσια και ποιοτική εικονογράφηση. Εκτός από τους παιδικούς και εφηβικούς τίτλους, οι εκδόσεις μας έχουν επεκταθεί και στην κυκλοφορία βιβλίων για ενήλικες με ποικίλη θεματολογία: πρακτικά βιβλία μαγειρικής και κηπουρικής, λευκώματα, καθώς και οδηγοί για την εγκυμοσύνη και τους νέους γονείς.

Τα βιβλία μας θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας και της Κύπρου, σε καταστήματα παιχνιδιών, βρεφικών και παιδικών ειδών, καθώς και σε πολυκαταστήματα.

Στόχος της Susaeta είναι να προσφέρει προσεγμένες εκδόσεις που εκπαιδεύουν, ψυχαγωγούν και καλλιεργούν στους μικρούς αναγνώστες την αγάπη για τα βιβλία και την ανάγνωση, ενώ παράλληλα φροντίζει να ικανοποιεί και τα επιμέρους ενδιαφέροντα των μεγαλύτερων αναγνωστών. Ο συγκερασμός ποιότητας και τιμής είναι επίσης βασικό μας μέλημα.

Ελπίζουμε μέσα από την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας να ανακαλύψετε τα βιβλία που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

Κοκκινοσκουφίτσα

 
SUSAETA ΕΛΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. - ΝΤΑΛΙΑΣ 30, 136 77 ΑΧΑΡΝΕΣΤηλ.: 2108145740-1, φαξ: 210 8140170SUSAETA HELLAS PUBLISHING S.A. - 30 DALIAS STR. 136 77 ACHARNESTel.: 2108145740-1, Fax: 210 8140170